Open inschrijvingen

Deze trainingen met een Open Inschrijving worden steeds verzorgd in groepen van maximaal 12 deelnemers en duren één dag van 9.00 tot 17.00 uur. Voor koffie en thee plus een heerlijke lunch wordt gezorgd.

Wilt u zich aanmelden, stuur dan een mail naar info@terrasiccatrainingen.nl en er wordt binnen 24 uur contact met u opgenomen.

LOCATIE
Hotel-Brasserie de Kaai
Kaaistraat 1
4651 BL Steenbergen

Wil je als organisatie een beweging van “medewerkers beheersen en controleren” naar “kundige professionals vertrouwen” stimuleren? Een beweging waarin niet meer vóór medewerkers, maar mét medewerkers wordt gedacht over werk. Hiermee krijg je blije medewerkers en daardoor ook blije klanten. Vanuit zorg voor de klant, zorg voor het team en zorg voor de continuïteit van het bedrijf.

— 2024 —

Interculturele Communicatie

15 februari 2024
9.00 – 17.00

Op een steeds diverser wordende werkplek is het essentieel om effectief te kunnen communiceren met mensen uit verschillende culturen. Deze workshop biedt praktische inzichten en vaardigheden die je helpen om culturele verschillen te begrijpen en te overbruggen, zodat je beter kunt samenwerken en communiceren met collega’s van diverse achtergronden. Door het verkennen van verschillende culturele perspectieven en het aanleren van concrete communicatietechnieken, streven we ernaar om een inclusieve en productieve werkomgeving te bevorderen waarin iedereen zich gewaardeerd voelt en tot zijn recht komt.

Timemanagement

18 april 2024
9.00 – 17.00

Iedereen zegt overal ja op. Rennen en vliegen maar. Tijd valt niet te managen, hoe jij er mee omgaat wel! Hoe stel je prioriteiten en bepaal je wat kan wachten en wat onmiddellijk moet. Wat plan je in en wat kun je aan een ander overlaten. Hoe zeg je op een effectieve manier nee. In deze workshop oefenen we met de tools om jou tijd en daarmee ook die van de ander effectief te gebruiken.

Eigenaarschap

6 juni 2024
9.00 – 17.00

Betrokken collega’s die zich verantwoordelijk voelen en de verantwoordelijkheid nemen, dragen gezamenlijk bij aan het positieve resultaat van de organisatie. Wat betekent eigenaarschap voor ons en wat is ervoor nodig om dat eigenaarschap te vergroten. We oefenen met de feedback tool om zaken te bespreken, je uit te spreken en als het nodig is ook je collega’s aan te spreken.

Lastige gesprekken

5 september 2024
9.00 – 17.00

Slecht nieuws blijft slecht nieuws maar hoe zorg je er dan toch voor dat jouw boodschap goed overkomt? In deze workshop oefenen met rollenspelacteur die gesprekken waarin het soms lastig is de boodschap effectief te communiceren en je met emoties te maken krijgt.

Leidinggeven aan een zelfsturend team

14 november 2024
9.00 – 17.00

Als kader is het jouw rol om te zorgen dat dat team op 1 lijn komt. Door een duidelijke stip aan de horizon te plaatsen zorg je dat de neuzen dezelfde kant op staan. Je geeft aan ‘wat’ er moet gebeuren zonder je bezig te houden met ‘hoe’ dat resultaat wordt behaald, dat is aan het zelforganiserende team. Hoe communiceer je duidelijk jouw visie en geef je op een coachende manier richting aan het team. Door de uitdagingen in de praktijk met elkaar te bespreken en te analyseren komen we tot de juiste inzichten.

 

Heb je vragen?

Bel of WhatsApp ons, we gaan graag met jou in gesprek om te kijken hoe wij jou verder kunnen helpen:

06 19 65 92 52

Of mail ons je vraag: info@terrasiccatrainingen.nl

Maatwerk nodig?

Vertel ons vrijblijvend over de uitdagingen waarmee jullie te maken hebben.

Wij doen je dan met veel plezier en zonder enige verplichting een voorstel met onze oplossing.